Vrijwilliger in het zonnetje

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Memount El Arrasi, beter bekend als Mimi; bestuurslid en sinds een paar maanden coördinator van alle vrijwilligers, schrijft zelf:

“Lieve mensen,

Ergens eind 2017 ben ik gestart als vrijwilligster bij de weggeefwinkel, waar ik me al gauw thuis voelde. Ik hield er altijd al van om mensen blij te maken en ben altijd erg behulpzaam geweest.  Dit stukje voelde ik ook toen ik destijds bij de weggeef binnen kwam. Inmiddels ben ik uitgegroeid naar de functie van coördinator van een geweldig team.
In de winkel gebeurt een hoop; we geven niet alleen weg, maar proberen alles wat we binnen krijgen weer een 2de of 3de leven te gunnen. Daarnaast bieden we ook een luisterend oor. We merken dat mensen daar tegenwoordig erg veel behoefte aan hebben.
Dit alles bij elkaar geeft mij zo’n goed gevoel dat ik dit werk met plezier doe.

Liefs Mimi”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *