Uitje met de meeste vrijwilligers op 21 augustus 2021

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Op zaterdag 21 augustus was het zover, vrijwel iedereen kon zich op deze dag vrijmaken voor een dagje uit. Met z’n allen afgesproken bij hoeve Ravenstein, de boerderij die naast kasteel Groeneveld ligt. Daar is gelegenheid om op het terras te zitten, binnen kan ook, en er is een bijzondere winkel met streekproducten. Bovendien kan je de stal van dichtbij bekijken en door de tuin lopen en bloemen plukken.

Toen we daar uitgepraat en uitgekeken waren, zijn we een stukje verderop bij de pannenkoekenboerderij Wildenburg een pannenkoek gaan eten. Wonderlijk dat allebei de boerderijen bij een flink aantal van de vrijwilligers nog niet bekend was! Leuk om een stel Baarnaars dus een nieuw stukje Baarns te kunnen laten zien. Naast het tevredenstellen van de innerlijke mens, was het ook vooral erg gezellig. 
Er is veel gelachen en er zijn leuke foto’s gemaakt, maar ook ernstig gepraat over de toekomst van de winkel. Gelukkig is de gemeente ons goed gezind, maar onze huisvesting blijft voorlopig wel een punt van zorg. 

Het voornaamste is toch wel, dat we met elkaar een heel sterk en super gemotiveerd stelletje bij elkaar zijn. Niet alleen keihard werken in de winkel, maar ook proberen om het iedereen naar de zin te maken! En ik mag wel zeggen dat ik enorm trots ben op dit team. Samen maken we Baarn een stukje beter!

Met trots; Sandra Mets, voorzitter Stichting Weggeefwinkel Baarn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *