Vrijwilliger in het zonnetje

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Hallo, mijn naam is Uschka Smit. Ik ben 76 jaar, moeder van drie kinderen; twee dochters en een zoon en drie kleinkinderen. Ik ben altijd veel met hobby’s bezig; volkstuinen en in het verleden met paarden en pony’s.  Nadat ik in 2017 mijn laatste pony moest laten inslapen bleef er tijd over.

Via een kennis in de Boemerang kwam ik in contact met Sandra. De doelstelling en opzet van de weggeefwinkel spreken mij zo aan dat ik vrijwilliger ben geworden.


Het hergebruik van kleding en gebruiksartikelen is voor mij niet vreemd. Opgegroeid vlakbij het Waterloopplein in Amsterdam was het voor ons gewoon om tweedehands spullen te kopen en lekker te scheumen.


Wat er in de weggeefwinkel wordt aangeboden is prachtig. Het is leuk het allemaal uit te zoeken zodat het netjes aan de bezoekers wordt aangeboden. Het is hard werken, maar de voldoening die dat geeft maakt het ruimschoots goed. Ik hoop dat ik dit nog lang kan en mag doen.


Vriendelijke groet van Uschka Smit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *