Vrijwilliger in het zonnetje

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Hallo, mijn naam is Feikje Rademaker, moeder van twee eigen kinderen, een aangenomen zoon en een stiefzoon. Ik ben geboren en getogen in Baarn.

Na een paar jaar weg te zijn geweest ben ik in mei 2019 teruggekomen in Baarn en dat was wel weer een beetje thuiskomen. Al kort daarna kwam ik in aanraking met de weggeefwinkel en was ik een van de vrijwilligers in de winkel. Ik ben aardig handig met een naaimachine. In de Boemerang moesten alle kledingrekken en andere spullen uit het zicht worden gebracht buiten de openingstijden. Dat is allemaal achter een gordijn van 12 meter lang en drie meter hoog ‘verborgen’. Ik vond het heel leuk om dat gordijn van allemaal gelijkvormige lappen te hebben mogen maken.

Het laatste jaar was ik vooral op de achtergrond aanwezig en af en toe had ik contact met Sandra. Ik hoefde niet lang na te denken over het antwoord op de vraag of ik zou willen toetreden tot het bestuur van de stichting en weer actief te worden als vrijwilliger.
Het werk in de winkel is leuk en vooral voor een goed doel. Ik hou van aanpakken en ben redelijk recht door zee.

Voor de winkel zie ik kansen door meer samenwerking te zoeken met andere initiatieven die zich bezighouden met ongeveer dezelfde doelen. Het is voor mij een uitdaging om daar samen met bestuur en vrijwilligers vorm en inhoud aan te geven.

Tot ziens in de winkel en vriendelijke groet van Feikje Rademaker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *